Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

bTV загатна коя ще е новата водеща в "Преди обед"

26 август 2024, 13:42 часа

Новият телевизионен сезон идва, а с него идват и смените на водещи, свежите попълнения в екипите и новите екранни формати. От bTV обявиха, че вече е ясно коя ще бъде новата водеща на предаването "Преди обед". Уви, все още не разкриват името ѝ, но я обявяват с няколко жокера, а именно: "ТЯ е… майка, танцува, обича малини и скача от високо.".

Още: Обичан актьор сменя Орлин Горанов в "Последният печели"

Коя е тя?

Ако горното описание е съвсем точно, то това означава, че спряганата за заместничка на Деси Стоянова - Натали Трифонова, няма как да седне до Петър Дочев, тъй като все още няма деца. Това се отнася и за Венета Харизанова, за която също се смяташе, че може да стане новото лице на "Преди обед". И двете са участвали в различни сезони на "Dancing Stars", но не е ясно дали се вписват в другите характеристики.

Снимка: Д-р Неделя Щонова/Facebook

Мнозина коментират, че по жокерите, дадени от bTV, най-вероятно става дума за победителката в "Dancing Stars" д-р Неделя Щонова, която е майка и танцува. Именно по време на участието си в танцувалното предаване Щонова няколко пъти "скочи" от партньора си, за да изпълни поредния си впечатляващ танц.

Наскоро д-р Неделя Щонова обаче обяви, че се завръща в bTV с нов лекарски проект, който ще "води" лекари по домовете на болни хора, за да се направи медицински преглед и диагностика пред камерите. Дали Щонова ще може да съвместява и лекарското предаване, и воденето на "Преди обед", ако изобщо тя е дамата, за която става дума, ще разберем на 2 септември от 9:30 ч., когато ще бъде първото предаване от новия сезон.

Още: Петя Дикова влиза в "Гласът на България", нови правила променят цялото предаване (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес