Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Брад Пит започнал да се къпе по-често, благодарение на Инес де Рамон

20 юли 2024, 08:15 часа

Новата приятелка на Брад Пит - Инес де Рамон, го е научила да се мие по-често, твърдят запознати в "In Touch Weekly". Оказва се, че един от основните холивудски красавци не е държал особено на личната си хигиена, а колегите му се оплаквали от неприятната му телесна миризма.

"Откакто обаче Пит започна аферата си с Инес, той започна да мирише много по-добре", твърдят източници, близки до 60-годишния актьор. Може би това е повлияно от 34-годишната Де Рамон. "Той наистина се е променил заради Инес. Брад беше доста небрежен по отношение на къпането и измиването на косата. Когато се къпеше, използваше само сапун и вода. Освен това отказваше да използва дезодорант или одеколон.", твърди близък до него човек, пожелал да запази анонимност.

Още: Това са местата по тялото, които трябва да се мият всеки ден

Връзката на Пит и Де Рамон

Снимка: Getty Images

Инес де Рамон е първото момиче, с което актьорът има сериозна връзка след развода си с Анджелина Джоли. Наскоро Пит официално излезе с Инес за първи път пред обществеността: двойката присъства на финала на Гран При на Великобритания във Формула 1, който се провежда на пистата Силвърстоун в Нортхемптъншир.

Брад Пит и Инес де Рамон, която преди това беше омъжена за звездата от "Дневниците на вампира" Пол Уесли, започнаха да се срещат в края на 2022 г. Двойката наскоро се премести да живее заедно и според вътрешни хора връзката им е достигнала ново ниво. Запознати твърдят още, че Пит е готов да има деца от Инес и вярва, че тя ще стане прекрасна майка, пише БГНЕС.

Още: Анджелина Джоли иска Брад Пит да прекрати делото срещу нея

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес