Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Брад Пит обвинява Анджелина Джоли за катастрофата на сина им Пакс

03 август 2024, 13:45 часа

Брад Пит не успява да се свърже със сина си Пакс след пътния инцидент в понеделник вечерта в Лос Анджелис. Актьорът обвинява Анджелина Джоли за това, че техният 20-годишен осиновен син е карал електрически мотоциклет без каска и е претърпял инцидент, пише "Daily Mail".

Източникът казва, че 60-годишният Брад Пит е научил за инцидента от пресата. Когато се опитал да се обади на бившата си жена, тя не вдигала телефона. Актьорът звънял на другите деца, но и те не обръщали внимание на обажданията му. "Брад е разстроен и притеснен за инцидента с Пакс, но не може да се свърже с него, не може да направи нищо", казва запознат. "Един баща трябва да може да отиде в болницата или да се обади. Той се опита толкова много пъти, но децата не отговаряха на обажданията му. Той е с вързани ръце".

Още: Анджелина Джоли: Планирах собственото си убийство

Каква е вината на Анджелина Джоли?

Брад Пит и синът му Пакс през 2008 г., снимка: Getty Images

Пит смята, че синът му не е трябвало да кара електрически мотоциклет без каска и специално оборудване. Твърди се, че първоначално актьорът е бил против закупуването на такова превозно средство за Пакс, настоявайки за кола. "Брад не смята, че Пакс трябва да кара без каска – той трябва да е в кола", казва запознатият, намеквайки, че Анджелина е одобрила покупката на електрически мотоциклет за сина си.

20-годишният Пакс се блъсна в кола на оживен участък от булевард "Лос Фелиз" и падна на земята в безсъзнание. Пристигналите на място медици го настанили в болница с травми на главата и бедрото. Очевидци разказаха, че младежът е карал без каска и е минал на червен светофар. Сблъсъкът с колата е бил толкова силен, че очевидци били сигурни, че шансовете на знаменития син да оцелее са минимални, пише БГНЕС.

Още: Стана ясно защо дъщерята на Анджелина Джоли иска да се отърве от фамилията на Брад Пит

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес