Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бен Афлек си събра нещата и се върна при бившата си жена

02 юли 2024, 15:33 часа
Реклама

Драмите между Бен Афлек и Дженифър Лопес може би са се насочили към своя край, тъй като световните медии съобщават, че двамата не само са пред развод, но и вече официално не живеят заедно. Според мнозина причината за раздялата им е, че Джей Ло държи да показва всичко, което се случва в личния ѝ живот, докато Афлек не е привърженик на публичността и всячески се опитва да избягва светлините на прожекторите.

Обратно при бившата

Според изданието "Marca" Бен не просто вече се е изнесъл от общия им дом, но и се е обърнал за помощ към бившата си жена Дженифър Гарнър, с която имат три деца. Двамата останаха близки след развода си и се твърди, че именно Гарнър е най-добрият съветник на Бен по всички теми, по които има нужда от подкрепа.

Още: Мистерия: Върна ли се Дженифър Лопес при Бен Афлек в Лос Анджелис след ваканция в Европа?

Снимка: Getty Images

Анонимен източник на "People" разказва още, че от около два месеца актьорът живее под наем в Брентууд и се е съсредоточил върху работата и децата си. В този период пък Дженифър Лопес изпитва затруднения в работата си и дори се наложи да отмени турнето си, като посочи за причина нуждата да се съсредоточи върху личния си живот. Смята се обаче, че към концертите ѝ е имало много слаб интерес и именно заради това са отменени.

Още: Дъщерята на Бен Афлек вече е момче с ново име и къса прическа (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес