Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бащата на Меган Маркъл с тежки думи за нея и децата ѝ

07 юли 2024, 23:19 часа

Бащата на Меган Маркъл - Томас, никога не се е срещал с внуците си, но смята, че те не се възпитават както трябва. Пред "Daily Mail" 79-годишният Томас Маркъл призна, че не смята за правилно, че 5-годишният принц Арчи и 3-годишната принцеса Лилибет не са имали право да общуват с братовчедите си в кралското семейство. Той също така каза, че 10-годишният принц Джордж, 9-годишната Шарлот и 6-годишният Луис "изглеждат като фантастични деца".

Тежките думи на г-н Маркъл

Бащата на Меган Маркъл заяви, че вярва, че внуците му имат пълното право да участват в събития като Trooping the Color заради техния произход. "Те са на тази възраст, в която започват да задават въпроси, като всички деца. Чудя се как ще се чувстват Арчи и Лилибет след няколко години, когато осъзнаят колко много са пропуснали." Томас Маркъл вярва, че внуците му скоро ще имат много въпроси към родителите си: "Основният е защо се отнасят толкова зле не само с мен, но и с кралското семейство и краля?".

Според него той и британският монарх са "в една лодка", тъй като той също изпитва здравословни проблеми: крал Чарлз III в момента се бори с рак.

Още: Принц Хари и Меган Маркъл превземат Нигерия

Меган, Хари и лошите им семейни връзки

Снимка: Getty Images

Още: Грешката във възпитанието на принц Хари, за която крал Чарлз III съжалява и до днес

42-годишната Меган не е поддържала връзка с баща си от много години. Томас, от друга страна, никога не е срещал 39-годишния Хари и многократно ги е ругал в интервюта. Двойката поддържа близки отношения с майката на бившата актриса Дория Рагланд.

Отношенията им с кралското семейство са обтегнати, откакто напуснаха Англия през 2020 г. и се отказаха от кралските си задължения. В същото време животът на двойката едва ли се развива така, както са го планирали. Носят се слухове, че холивудските им приятели са започнали да ги отбягват, а компанията Spotify, с която са работили, е прекъснала сътрудничеството си заради скандала. Говорител на компанията нарече Меган и Хари "мързеливи" и "измамници" и каза, че Меган е фалшифицирала подкаст интервюто. Наскоро обаче Меган Маркъл бе забелязана в един от парковете в Лос Анджелис, докато снимаше видео. В мрежата се предположи, че тя има нов рекламен договор, пише БГНЕС.x

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес