Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Анита Мейзер призна, че няма място за мъже в живота ѝ, но все пак посочи едно име (СНИМКА)

22 август 2024, 15:20 часа

Анита Мейзер, която стана известна с различни скандални случки, публикува дълъг текст, с който дава да се разбере, че няма място за мъже в живота ѝ. Не е ясно какво точно е провокирало категоричната ѝ позиция, но Мейзер заявява, че няма намерение да служи на ничии капризи в живота си.

"Не съм на кеф да служа на ничии капризи никога по вече през живота ми! Не съм на кеф тепърва да се напасвам с някой и да спя в стая на легло с таван отгоре и да си фантазирам че това е комфорт …хаха … НЕ ! Това което пиша касае мен, не вас които сте щастливо задомени с половинките си , имате пеперуди в корема или сте във вихъра на любовта.

Бъдете щастливи, много е хубаво да срещнеш човек който те допълва, а не някой който ти изсмуква цялата енергия и те докарва до лудост …Бягайте от негативни хора, те добри и позитивно мислещи няма да станат никога!!!", пише Мейзер.

Още: Това ли е новото младо гадже на Анита Мейзер? (СНИМКИ)

Само за едно същество има място

Снимка: Anita Mazer/Facebook

В публикацията на Анита Мейзер се казва, че в живота ѝ в момента има място само за кучето ѝ Тита, защото само то не я е разочаровало. Българката, която стана известна с това, че по време на секс умъртви съпруга си Николай Димов и излежа присъдата си, споделя, че е останала с малко, но верни приятели. "Приятелите са супер защото някои ги виждам , други за съжаление не защото са надалеч , но ги чувам . Други пък се стопиха като лед и се изпариха и слава на Бог, че бяха доста на клона ,които се оказаха фалшиви …

Анита не е удобна ,когато няма пари за черпене и раздаване ,а тя се оказа в нужда от помощ и беж да ги няма 🤣Поисках веднъж помощ и цял живот ще бъда критикувана за това и за всичко ! Продължавам да живея без вина виновна … но и това ще свърши !", пише по темата Анита Мейзер.

Мейзер добавя, че ѝ е омръзнало да ѝ пишат досадни мъже, които най-вероятно са обвързани: "Та да съм на ясно с пишман кандидатите ,които ме свалкат на лични и не им отговарям или като отговоря ми задават най тъпите възможни въпроси ! Дори ме ревнуват някой хаха и ми държат сметка след един разговор 🤣Ето общ отговор към всички!

Много сте далеч от истината за мен и моя начин на живот! Не сте дорасли до там и никога няма ! Спрете да ми пълните messenger с вашите ненужни, нагли понякога и досадни писаници ! Следващия път ще сложа снимките ви и най вероятно ще се окажете женени или с гажета ,които ще ви разпознаят!".

Не съм на кеф да служа на ничии капризи никога по вече през живота ми! Не съм на кеф тепърва да се напасвам с някой и да...

Posted by Anita Mazer on Tuesday 20 August 2024

Още: Анита Мейзер се преобрази тотално, лицето ѝ е неузнаваемо (СНИМКА)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес