Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Анджелина Джоли влюбена в двама мъже: Кого ще предпочете актрисата

18 май 2024, 14:46 часа
Реклама

Анджелина Джоли е излизала с двама различни мъже през последната година и има чувства и към двамата, разкрива  вътрешен източник пред In Touch Weekly.

Единият от мъжете е британският музикант, писател и активист Акала, който се е срещал с нея в чужбина многократно, а другият е композиторът от Бродуей Джъстин Левин. Той работи с Джоли по мюзикъла "The Outsiders" в Ню Йорк.

"Те са напълно различни мъже, но тя е влюбена и в двамата", твърди вътрешният човек. Джоли се запозна с Акала на литературен фестивал в Ямайка миналия май, където беше с дъщерите си Захара и Шайло. "Освен че е физически привлечена от Акала, тя харесва и начина, по който той общува с децата й, защото това е много важно за нея. Те споделят интерес към обществената ангажираност и обща страст към пътуване и откриване на различни култури. Измина много време, откакто тя усети това привличане", казва вътрешният човек, според когото те се виждат периодично през цялата година, цитира изданието БГНЕС.

Още: Къде е истината: Анджелина Джоли иска да изсмуче всички пари на Брад Пит или обратното?

Джоли работи в тясно сътрудничество и с Джъстин Левин. "Анджи абсолютно обожава Джъстин и те прекарват толкова много време заедно, че много хора смятат, че връзката им може да стане емоционална", казва източникът. Според него актрисата е готова за връзка след тежкия развод с Брад Пит, с когото все още урежда нещата. "Години наред Анджелина дори не мислеше за срещи. Не само беше с разбито сърце и травматизирана от развода, но беше решена да се съсредоточи върху себе си, здравето си и децата си. Отне й много време, за да стигне дотам, но Анджелина бавно се отваря за нови връзки".

Още: Брад Пит е малтретирал Анджелина Джоли дълги години

Според други източници, Джоли има и още един претендент: медиите съобщиха, че 48-годишната актриса се среща с немския актьор Август Дил, който изигра Воланд във филма "Майстора и Маргарита". Актьорите бяха забелязани заедно на среща в Берлин, където Джоли отлетя инкогнито. Двамата се срещнаха на снимачната площадка на филма на Куентин Тарантино Inglourious Basterds през 2008 г., където актрисата пристигна да посети Брад Пит, а през 2010 г. те работиха заедно във филма Salt, където изиграха влюбена двойка.

Пит от своя страна излиза с дизайнерката Инес де Рамон. Романът им стана известен през есента на 2022 г. Това е първата сериозна връзка на актьора след развода му с Анджелина.

Още: Брад Пит се отказа от попечителството над децата си

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес