Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Амбър Хърд се завръща в голямото кино

13 юни 2023, 11:18 часа

Миналата година по това време приключи едно от най-големите дела на знаменитости през последното десетилетие - Джони Деп срещу Амбър Хърд. Сега изглежда, че и двамата участници в съдебния процес продължават напред в кариерите си.

Макар да знаем, че Хърд ще се завърне в ролята си на Мера в "Аквамен и изгубеното кралство", Deadline разкри още, че звездата ще се появи в нов трилър, озаглавен "In the Fire". Дебютирайки в световен мащаб на 69-ия филмов фестивал в Таормина, Сицилия, Хърд ще придружи режисьора на филма Конър Алин и колегата си Едуардо Нориего, за да представи продукцията пред света на 24 юни.

Хърд е начело на актьорския състав в ролята на психиатър. Действието на филма се развива през 1899 г., а на психиатърката се налага да пътува до Колумбия, за да се заеме с най-големия случай в кариерата си - дете, което се колебае между психоза и демонично обладаване. Независимо дали става дума за зловещо същество или за собственото психично заболяване на момчето, симптомите само се влошават, когато започва лечението.

Въпреки че на фестивала ще се състои и италианската премиера на филми като екшъна "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата" и документалния филм "Литъл Ричард: Аз съм всичко", в списъка има още едно заглавие, различно от това на Амбър Хърд, но не по-малко вълнуващо. След Кан историческата драма "Жана дю Бари" с Джони Деп в главната роля ще отбележи италианската си премиера точно в Таормина.

За Амбър Хърд завръщането ѝ на големия екран в свръхестествения трилър на Конър Алин е дългоочаквано, като единственият друг филм засега в списъка ѝ е "Аквамен и изгубеното кралство". Бруталната съдебна битка между нея и бившия ѝ остави феновете в чудене на кого да вярват, а тези, които подкрепяха Деп, призоваваха за отмяна на участието на Хърд. За щастие на Хърд и поддръжниците ѝ, снимките на продължението на "Аквамен" вече бяха приключили, като както колегата ѝ Джейсън Момоа, така и режисьорът на филма Джеймс Уан застанаха на страната на Хърд, за да я задържат във филма, пише БГНЕС.

ОЩЕ: Амбър Хърд е най-търсената в Google знаменитост през 2022 г.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес