Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Алек от "Ергенът" разказа за най-голямата си мъка (СНИМКИ)

10 май 2024, 13:54 часа

Преди да избере топ трите финалистките в "Ергенът", Алек Младенов и четирите дами – Маги, Валерия, Надежда и Йоана, отидоха на последна обща среща. Заедно с него те прекараха нощта под открито небе на къмпинг. Всички бяха много развълнувани за приключението, а вечерта идиличната обстановка предразположи дамите да се открият още повече пред Младенов с признания за най-трудните премеждия в живота си. Алек също разказа кое е нещото, което му тежи.

Снимка: Ергенът/Facebook

Още: По сценарий? Чуйте нагласени ли са решенията в "Ергенът" (ВИДЕО)

Историята на ергена

Приятната обстановка стана повод да видим четирите момичета и Алек в една различна светлина, като всеки сподели за най-тежките си душевни конфликти.

Снимка: Ергенът/Facebook

"Тежкото бреме на мъжката чест и достойнство ме задушава много често и смятам, че не съм достоен да нося тази фамилия на мъжете преди мен", сподели Алек, обяснявайки за живота на баща си и дядо си.

Още: Познахте ли го? Това е Алек Младенов от "Ергенът" като дете (СНИМКА)

Той разказа пред момичетата за най-големия си вътрешен конфликт. "Мъката ми ще бъде да се опитам да преобразувам тази тежест в мотивация. Не знам дали ще успея, но ако има нещо, което някога ще ме сломи, това ще съм си само аз" – така Алек описа най-съкровената си тежест. "Понякога го чувствам като затвор, понякога успявам да си го обърна, както трябва, и се мотивирам", призна ергенът.

Снимка: Ергенът/Facebook

Още: Екатерина от "Ергенът" с неочаквано признание за две от другите участнички (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес