Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

93-годишният Джордж Сорос посрещна Нова година по бански в Барбадос (СНИМКИ)

03 януари 2024, 12:20 часа

93-годишният Джордж Сорос се потапя във водите на Барбадос с помощта на антураж от четирима мъже само няколко месеца след като милиардерът, управител на хедж фонд и филантроп предаде управлението на империята си, оценена на стойност 25 милиарда долара, на сина си Алекс.

Сорос е видян да плува във водите на плажа в Бриджтаун, столицата на островната държава, а около него се навъртат няколко помагачи, включително и синът му. Пенсионираният финансист релаксира излегнат на плажа, докато внимателно се предпазва от слънцето. На излизане от водата група мъже му помагат да се върне на шезлонга си, където милиардерът се отдава на почивка след водните забавления.

Почивка след предаването на щафетата

Още: Илон Мъск атакува Сорос: Той мрази човечеството

Екзотичната почивка на Барбадос идва, след като Сорос предаде контрола над империята си на стойност 25 милиарда долара на сина си Александър Сорос, който обеща да използва парите на семейството, за да пропагандира повече крайно-леви каузи. 37-годишният наследник сподели пред "The Wall Street Journal", че ще разшири целите на баща си, но ще подкрепи различни каузи, като правото на глас и правото на аборт, както и равенството между половете, припомня британското издание, цитирано от Fakti.

Още: Путин се нуждае от Европа, смята милиардерът Джордж Сорос

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес