Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Две чудесни места за незабравимо детско парти

22 октомври 2024, 11:30 часа • 287 прочитания

Малчуганите, също като възрастните, обожават празненствата. Те мечтаят за рождения си ден от мига, в който са духнали поредните свещички. А има и толкова други поводи, по които можем да устроим парти за своите деца - извън дома, със специална атмосфера, а защо не и с костюми и маски?

Това обаче е сериозен ангажимент, а повечето родители са доста заети. Тук на помощ идват детските парти центрове, които в последните години са безценни помощници при организирането на незабравимо тържество. Днес ви представяме два от най-добрите, които препоръчват и много родители.

Парти център „Бау-Бау“ – чисто, цветно и просторно

Представете си следната ситуация – наближава рожденият ден на детето и стомахът ви се свива хем от вълнение, хем от притеснение.

Какво да измисля за празника? Как да събера всички деца вкъщи? Детето иска да покани цялата група от детската, разбира се. Откъде да поръчам торта? Трябва ли да наема аниматор? А откъде да го наема? Детето иска пинята – какво е това? Как да се справя с цялата подготовка и кой ще чисти и оправя после?

Вълнуваща, но и кошмарна ситуация, през която минават всички родители.

Има едно много лесно решение – да се обадите на момичетата от парти център „Бау-Бау“ в Горна баня. Работят така, че да има минимален ангажимент от страна на родителите. Просто отделяте половин час да договорите с тях как си представяте да протече празникът, избирате си от предложенията им за кетъринг и торта и мислите единствено за това с какъв тоалет ще бъдете на празника.

В уречения ден всичко ви чака подготвено и остава само да заведете рожденика или рожденичката и да си изкарате добре.

За забавлението се грижат професионални аниматори, а специално за семейните ви снимки е аранжирана красива тематична украса – всичко без ангажимент и главоболия за вас. Барът предлага разнообразие от напитки за всеки вкус.

За малчуганите тук са подготвили лабиринт с пързалки и топки, специално място за пъзели и рисуване, както и кът, подходящ за най-малките.

Чисто, цветно и просторно – най-често така родителите описват този парти център. Безупречна хигиена, усещане за домашен уют и усмихнат, гъвкав персонал, готов да направи празника ви възможно най-приятен.

През лятото "Бау бау" предлага красива просторна тераса, обградена от зеленина, от която просто не ви се тръгва. „Бау-Бау“ не е в централните части на града, но пък транспортните връзки с квартала са добре развити - има и метро. Ако сте с автомобил, няма нужда да се тревожите къде ще паркирате – около клуба зоната е свободна. Просто отидете само с доброто си настроение и направете детския празник незабравим за цялото семейство.

 

София, Горна баня, ул. “Христо Стефчов” 18

Тел. 088 828 6628

Фейсбук страница

 

Busy Bees: Уют, индивидуален подход и тематични партита

Ако търсите място, където да направите детско парти или да отбележите празничен повод, Busy Bees е отличното решение.

В сърцето на този семеен бизнес стои желанието да създадат уютно и функционално пространство, където децата и техните родители могат да се радват на незабравими моменти.

Busy Bees предлага отлична среда за организиране на рождени дни, погачи и други детски събития, насочени към малчугани на възраст до 8 години.

На ваше разположение са четири зали. Първата е перфектното място за наслада на домашно приготвена храна, докато се наслаждавате на приятна музика и спокоен разговор. Тук се предлага не просто храна, а вкусно и здравословно меню, приготвено на място, с което да бъде задоволен дори най-изисканият вкус.

Втората зала е вдъхновена от метода на Мария Монтесори – играчките са внимателно подбрани, за да са достъпни за всички възрасти. Атмосферата провокира любопитството и творческия импулс на малките посетители.

Третата зала е истинска джунгла за забавления, с басейн от топки и катерушки, а четвъртата предлага батути за скачане.

Ако желаете, помещението може да се декорира тематично, за да подчертае магията на празника. С много любов към децата техният празник ще е оживен и от специално поръчана анимация, която ще ги включи във вълшебни игри и приключения.

В Busy Bees поставят емоцията от празника на първо място, стремейки се подхождат индивидуално към всеки. Предлагат се не само забавления, но и уютна домашна атмосфера, в която малчуганите и родителите им да се чувстват специални.

Заповядайте и се уверете сами!

София, ул. „Проф. д-р Иван Странски“ 63

0882 240 361

https://www.facebook.com/busybeesfunland/

Евелина Гечева
Евелина Гечева Отговорен редактор
Новините днес