Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Red Bull Soapbox Race - eлате на щуро състезание и предизвикайте себе си (ВИДЕО)

21 август 2024, 14:28 часа • 1954 прочитания

Най-щурото немоторно състезание Red Bull Soapbox Race ще превземе столицата на 14 септември, предизвиквайки най-безстрашните, обичащи забавлението отбори, които ще създадат и проектират най-откачените колички. 

Какво е Red Bull Soapbox Race? 

Източник: Red Bull 

Първото състезание Red Bull Soapbox Race прави своя дебют в Обединеното кралство през 2011 година. Най-смелите и креативни екипи се състезават с ръчно изработени немоторни колички, задвижвани единствено от гравитацията и креативността на своите създатели. 

Източник: Red Bull 

Целта на отборите е не само да са най-бързи и смели, но и да бъдат оригинални, креативни, скандални, индивидуални и много други. 

Източник: Red Bull 

Тазгодишното състезание ще предостави възможност на зрителите да видят уникални конструкции, които преминават през предизвикателства, препятствия и завои, докато създателите им са облечени в креативни и тематични костюми, създавайки цял спектакъл за малки и големи. 

От Actualno.com се свързахме с отбора на "Кръчмарите", който ще вземе участие в състезанието на 14 септември, за да разберем как върви тяхната подготовка.

Какво ни разказаха те - вижте в репортажа, а повече за събитието - в специалната секцията тук във Facebook.

Александра Йошева
Александра Йошева Отговорен редактор
Новините днес