Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Венцислав Бенов: Протестите на пътностроителните фирми са ГЕРБ-аджийско активно мероприятия

13 октомври 2021, 12:26 часа • 17979 прочитания

"Протестите на пътностроителните фирми (включително и днешният) са абсолютно ГЕРБ-аджийско активно мероприятия! Те целят да създадат хаос (виждате какво е движението тази сутрин) и да окажат изкуствен натиск над кабинета.

ГЕРБ са възлагали строителството, тогава защо са възложили повече работа, далеч на договореното, с ясната идея, че пари няма ? Отговорът е - за да заложат бомба, която да гръмне при следващото управление. На тях им беше ясно, че падат от власт", пише адвокат Венцислав Бенов от Демократична България във Фейсбук.

"С кого са свързани пътностроителните фирми? На всички ни е ясно - с ГЕРБ и ДПС. Толкова години са били на хранилката, няма как сега да не излязат да защитят статуквото! 🛡

Как строят пътностроителните фирми? Ами всички сме го видяли - новопостроеното има нуджа от ремонт на ремонта на ремонта! Смятам, че ако се направи проверка на извършените работи, първо ще се окаже, че една част не са изпълнени въобще, а изпълнената част е с множество недостатъци!

Вместо да протестират в София, да ходят да си търсят парите в Банкя, от Баце. Той им е прибрал комисионните, той им е възложил работа за без пари."

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес