Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Величие": С контактьорки няма да говорим, има си ред и Борисов го знае

13 юни 2024, 16:44 часа
Реклама

Николай Марков като лидер на "Величие" няма да участва в разговорите за кабинет с преговорния екип, излъчен от ГЕРБ-СДС, обяви той пред БТА.

Реклама

"Като лидер на партия "Величие" няма да говоря с преговорния екип", категоричен е Марков.

Помолен за коментар дали "Величие", като парламентарно представена партия, би подкрепила правителство с първия мандат на ГЕРБ-СДС, Марков каза, че все още не са ясни намеренията на това правителство, какво ще прави, каква програма ще изпълнява. Още: БОЕЦ даде Николай Марков от "Величие" на ДАНС за шпионаж в полза на Русия

"Как бих подкрепил правителство, за което нищо не знам", попита Марков. Той подчерта, че за да вземе информирано решение, трябва да знае какво намерение има това правителство, каква програма ще изпълнява.

По-рано днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде заявка за съставяне на правителство с първия мандат и излъчи преговорен екип, който да започне разговорите в понеделник. В него участват Рая Назарян, Теменужка Петкова и Деница Сачева. Още: Партия "Величие", обяснена за деца

"С контактьорки няма да говорим. При цялото ми уважение към тази група има си конституционен ред, който господин Борисов, като опитен политик, добре знае", коментира Николай Марков.

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес