Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вежди Рашидов: ИТН могат да съставят кабинет с третия мандат

20 юни 2024, 08:27 часа •
Реклама

Рая Назарян е симпатично момиче, но въртенето ѝ в една центрофуга не е добре за кариерата ѝ. Мелачката е смля. Това заяви бившият депутат и председател на Народното събрание от ГЕРБ Вежди Рашидов пред bTV.

Още: И Божанов с послание за Бойко Борисов: Да се оправя сега с Пеевски

Рашидов обясни, че докато е бил председател на парламента е имал респекта, уважението на хората, парламентът работил спокойно и се приели много закони. Вежди Рашидов познава Рая Назарян и я определи като „симпатично и хубаво дете“. Росен Желязков е един умен и добър по природа човек. Много ми беше приятно той да е председател на парламента, но свалянето му бе унижение, посочи Рашидов.

„Жал ми е за момичето, защото трябва да има перспектива – влязла е в политиката, за да прави кариера“, коментира Вежди Рашидов номинацията на Рая Назарян за председател на парламента.

Според него може да има правителство в 50-ото Народно събрание. Третият мандат може да отиде в „Има такъв народ“ и с подкрепата на ГЕРБ и ДПС може да се случи правителство, смята Вежди Рашидов, според когото ИТН са проект на Ахмед Доган. Ако сега ГЕРБ направи коалиция с ДПС, трябва да даде много отговори на електората си, каза още Вежди Рашидов.  

Още: Наталия Киселова призова ГЕРБ да смени или кандидата за председател на парламента, или преговорния екип

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес