Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Васил Терзиев: Няма да предадем града на една шайка разбойници

11 юли 2024, 19:10 часа • 1294 прочитания

Безобразие сътвориха днес, но беше очаквано, след това, което видяхме вчера. Счита се за нормално да смениш управителите на тези дружества без никакви конкурси. Ние искахме да има честни конкурси,. Временните неща често стават постоянни, нали тези хора после ще правят конкурсите.

Това заяви кметът на София Васил Терзиев в предаването "Лице в лице" на bTV по повод смяната на управлението на 6 общински дружества, между които е и шефът на столичния "Метрополитен" инж. Стоян Братоев.

Още: Управлението на общинските дружества в София: Говори Васил Терзиев

"Не знам как могат да се гледат спокойно в огледалото. Не знам каква съвест имат тези хора. С лека ръка показаха, че нямат отношение към добро управление и връзка между това, което говорят и това, което правят. С делата си днес подпечатаха присъдата на недоброто управление на тези дружества", каза още кметът.

Кметът обясни, че никой не познава предложените имена от Карлос Контрера. Питахме ги много неща, но те брояха орнаментите по тавана и мълчаха цял ден, каза още Васил Терзиев. Решението било в ущърб на софиянци.

"Ще управляваме трудно, но ще се борим за интереса на софиянци. Няма да предадем града на една шайка разбойници", заключи Васил Терзиев.

 

Евелина Гечева
Евелина Гечева Отговорен редактор
Новините днес