Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Самоизключиха се": Пеевски отрече да е във война с Доган (ВИДЕО)

11 юли 2024, 12:02 часа • 790 прочитания

Ние не цепим ДПС. Те се самоизключиха. Те направиха фракция "ДПС - 17", колегите са ги изключили. Това каза единият от председателите на ДПС Делян Пеевски пред медиите в парламента след като 17 депутати от движението бяха изключени от групата на движението в 50-ото Народно събрание, което направи ПП-ДБ втора политическа сила.

Той отговори и на изявлението на другия председател на ДПС Джевдет Чакъров, който каза, че всички са заплашвани, както и че решението за изключване е нелегитимно

"Няма място за по-силен и по-слаб, всичко, което се случва не е в полза на хората. Ново начало - ще ме разберете скоро", заяви Пеевски. 

Заплахите

Пеевски нарече изключително несериозни обвиненията, че хората на Доган са заплашвани. "Чакъров звъни на всички и заплашва", твърди Пеевски. "На тяхната съвест е това, което се случва в момента - тормозът над всички", добави още той. 

Пеевски отрече да е във война с Доган

"Моят прочит е, че оперделени хора искат да разрушат ДПС. Според мен това, което го прочетох, направо не мога да повярвам, че го прави почетният председател. Винаги съм бил за обединение, и днес съм за обединение. Който дели партията, си е за негова сметка", каза Пеевски. 

На въпрос дали Доган е деребей, Пеевски каза: "Ако обичате, попитайте го него какъв е". ОЩЕ: Изключиха хората на Доган: ДПС стана четвърта сила в парламента (СНИМКИ)

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес