Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Проклета да е": Николай Марков обяви, че "Величие" няма да говори пред bTV

17 юни 2024, 17:03 часа

Лидерът на партия "Величие" Николай Марков заяви, че нито един депутат на партията няма да разговаря или дава интервюта за журналисти от bTV. Това обяви самият той в профила си във Facebook.

Реклама

Причината - репортаж на медията за друго лице на партията - Ивелин Михайлов, и неговия "Исторически парк". В него се разказват подробности за приватизираното варненско село Неофит Рилски и откъде е дошло финансирането за парка.

"Първата телевизия, която получава червен картон от нас, е БТВ! Проклета да е. Заради системни манипулации на общественото мнение, разпространяване на невярна информация и непрофесионализъм от страна на медията депутатите от ПП "Величие" няма да дават интервюта и коментари на псевдожурналистите от тази телевизия. Знаем поръчителите, нека и те се приготвят", пише Марков. Още: Питат ДАНС за връзка на Николай Марков с руските разузнавателни служби

Припомняме, че преди няколко дни стана ясно, че Националната агенция за приходите (НАП) проверява фирмите на Михайлов след информация, че имат натрупани задължения към агенцията за почти 650 хил. лв.

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес