Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Предложеният от Слави за финансов министър: Всичко е изчерпано като разговори

12 август 2021, 11:06 часа • 3213 прочитания

В пленарна зала има 175 депутати, които могат да решат всичко, което смятат за необходимо. Всички са работили заедно и кажете ми кой не е бил в коалиция с някого досега?

Това заяви депутатът от Има такъв народ Пламен Данаилов пред журналисти в Народното събрание по повод решението на партията да излезе от пленарна зала при гласуване оттеглянето на Пламен Николов.

Декларацията е достатъчно ясна какво казва, умерена е и е премислена, уточни Данаилов за излизането на ИТН от пленарна зала.

Той посочи, че мандатът е изчерпан и президентът може да пристъпи към връчването на втория проучвателен мандат. Всичко е изчерпано като разговори, какво не се изговори в последните седмици, само и само някои да се упражнява по риторика от Народното събрание.

В риториката и в дебатите атака срещу личността е последният аргумент, който във всеки един учебник пише, че е забранен да се използва, обясни Данаилов.

Според него в момента се наблюдават едни аматьорски изпълнение. Предстоят много по-важни неща – без комисии нито един закон не може да бъде приет, посочи Пламен Данаилов. За да работят институциите трябва да има комисии в парламента, настоя той.

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес