Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ПФ ще участва самостоятелно на местните избори

17 април 2015, 14:23 часа • 4109 прочитания

Патриотичният фронт ще се яви самостоятелно на предстоящите местни избори, съобщи народният представител доц. Милен Михов.

Коалицията има амбиции да реализира присъствие във всички общински съвети във Великотърновска област, допълни той. Наш приоритет е спечелването на изборите в Златарица, където Пенчо Чанев се представя като изключително успешен кмет, каза още Михов, цитиран от Дарик.

Пробив в големите общини, сред които и Великотърновската, очакват от коалицията. По думите на доц. Михов това означава Патриотичният фронт „да играе на балотаж за кметското място”. „Има сериозни проблеми не само в областния град, но и в други големи общини. Патриотичният фронт ще покаже програма за решаването им и ще предложи млади и способни кандидатури”, допълни народният представител.

На журналистически въпрос проф. Пламен Легкоступ ли е кандидатурата на ВМРО за кмет на Велико Търново, Михов отговори: „Защо не. Така е логично, знаете че ректорът на университета е мой съветник в момента”. Конкретни имена на кандидати обаче ще се уточняват тепърва.

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес