Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Петков размисли за преговорите с „Възраждане“

06 юли 2024, 12:00 часа • 1979 прочитания

Няма да преговаряме за правителство с „Възраждане"! Това написа в профила си във Facebook съпредседателят на „Продължаваме Промяната" Кирил Петков.

Припомняме, че в предаването "ЕвроДикоФ" по телевизия "Евроком" Петков каза, че преговори между ПП-ДБ и "Възраждане" за съставяне на парламентарно мнозинство са възможни. Но постави условие за това на Костадин Костадинов. ОЩЕ: Извинение и доказателство, че не са проруски проект: Петков с ултиматум за преговори с „Възраждане“

"Омръзна ми от медийни внушения, чрез преразказ, с които се заблуждават хората. В 50-ото Народно събрание има две потенциални мнозинства: 1: ГЕРБ и ДПС. 2: „Възраждане", БСП, „Величие", ИТН. Нека да е ясно, ПП-ДБ не може да бъде част от тези две мнозинства, защото ние сме антикорупционна и проевропейска коалиция. Нашите избиратели може да са абсолютно спокойни за това", обясни той.

Няма да преговаряме за правителство с Възраждане! Омръзна ми от медийни внушения, чрез преразказ, с които се...

Публикувахте от Kiril Petkov в Събота, 6 юли 2024 г.

"Вчера ясно казах, че в този парламент всички партии, които говорят, че са антикорупционни на думи, нека първо го покажат на дела като подкрепят закона за съдебната власт, закона за личния фалит и закона за защита на корупционни сигнали, които ще вкараме. Така няма да сме изгубили историческо време и ще сме продължили реформите в България, дори когато в този парламент правителство не е възмножно", написа още Петков.

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес