Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пеевски усеща, че президентът и Копринков ще се набъркат в реденето на служебния кабинет (ВИДЕО)

09 август 2024, 10:29 часа • 870 прочитания

Председателят на ДПС Делян Пеевски коментира пред медиите, че има усещане, че президентът и секретарят му по вътрешна политика Николай Копринков ще се набъркат в реденето на сдлужебния кабинет. 

"Надявам се, че "Мистър Кеш" - Радев със селския кръчмар от Труд Николай Копринков няма да се набъркат в тази процедура", каза Пеевски. Той се надява, че Грънчарова - Кожарева ще устои на огромния натиск, който ще се стовари върху нея.

Според него кои министри да останат трябва да реши служебният премиер, както е по Конституция. "Никой не може да се бърка", посочи тя.

Искат МВР и електронното управление

Според него ще има опит за овладяване на МВР и Министерството на електроннтото управление, за да има едно "голяма ала-бала".

"Беше подготвена сценката с ПП-ДБ За Калин Стоянов. Убеден съм, че идва от "Министър Кеш" - Радев и неговият кръг Пламен Узунов. Това е другият му съветник и касиер", каза Пеевски.

По думите му той ще натиска за негов министър на МВР и в електронното управление. 

"Казах ви, че малките кученца са се върнали в кучкарника -Кирил Петков, Асен Василев, Денков. Всичко ще бъде подчинено на тази партия", добави председателят на ДПС. ОЩЕ: Извънредно: Главчев се отказа да е пак премиер, Радев избра друг (СНИМКИ)

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес