Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пеевски нарече Доган крадец от ББР и говори за "моята партия": Силвия Великова и Валерия Велева

21 август 2024, 08:43 часа • 4512 прочитания

Случват се знакови събития в ДПС. За пръв Делян Пеевски си позволи да внуши, че Ахмед Доган е крадец, откраднал е пари от ББР, което не отговаря на публично известните данни и документи по случая дотук. Това каза журналистът от БНР Силвия Великова в сутрешния блок на БНТ.

Великова, която коментира политическата каша в България заедно със собственика на "Епицентър" Валерия Велева, обърна внимание и на казаното от Пеевски за "моя партия". Според двете, в ДПС войната вече е на всички фронтове и не е ясно какво ще се случи за изборите, тъй като Пеевски заплаши със съд всяко едно вътрешнопартийно решение, което ДПС успее да вземе: Пеевски: Ако Калин Стоянов бъде уволнен, ще го поканя за водач на листа в моя партия

Великова и Велева говориха и как опасността Калин Стоянов да се превърне в Стоян Калинов в ново правителство си е налице.

Не е нормална тази ситуация - не може 7 пъти да правим изборите и партиите да не се разберат за правителство. Очевидно интересът е другаде. То има риск не само от 8-ми избори, но и от 18-ти, коментира и ексвъншният ни и екссоциален министър Ивайло Калфин.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес