Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Още една партия се присъедини към "БСП - Обединена левица"

09 октомври 2024, 12:32 часа • 538 прочитания

Коалиция "БСП - Обединена левица" продължава да събира съмишленици и да се разраства. Днес председателят на лявото обединение подписа коалиционно споразумение с Александър Андреев, председател на Земеделски съюз ”Александър Стамболийски”.

Атанас Зафиров заяви: „Нашето обединение продължава да расте. Това показва още веднъж, че пътят който сме поели е правилният. Когато сме обединени от идеи и желанието да помогнем на народа си в този тежък момент, няма как да не успеем. Призоваваме всички, които ги споделят също да се присъединят към нас. Заедно, обединени, сме много по-силни и можем да осъществим нашата Програма за ускорено развитие на България“. Той каза още, че лявото обединение е единствената алтернатива на сегашната криза и хаос, от която България има нужда и за това ще продължи да расте и укрепва. Още: Валери Жаблянов: Невъзможно е общо управление между "БСП-Обединена левица" и ГЕРБ

Александър Андреев бе категоричен, че страната ни е влязла в спирала от избори след избори и дестабилизация и само една силна лява коалиция може да я извади от нея. Според него именно лявомислещите зададат тона на обединение, липсващ в политическия живот на България в последните години. По думите му това ще доведе и до добър резултат на предстоящите избори.

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес