Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нинова се изчерви за "фистинг" и "фингъринг", обяви се против джендър идеологията

09 август 2024, 08:03 часа • 3105 прочитания

Лидерът на БСП Корнелия Нинова иска децата до 18-годишна възраст да останат такива, каквито са родени, а след това, ако искат, да променят живота си. Нека не изкривяваме темата и да не я манипулираме - учителите и децата са свободни хора и да не става нормална практика, че трябва да си избират пол, различен от физическия, коментира тя пред bTV. 

Нинова представи и брошура, в която в една частна гимназия в София се предлага образоване по джендър идеология и трети пол - това е нейно твърдение. Трябва да си предпазим децата, децата да не се пипат такива, каквито са, призова още веднъж тя. 

Какво е "трибадизъм", "фистинг" и "фингъринг"?

Нинова отказа да навлиза в темата за различната сексуална ориентация рано сутрин, забранена да се говори в училищата с приетия Закон за училишното и предучилищното образование, като поиска да се сложи цяла огърлица от червени точки, ако започне да я коментира. Нинова призова да не се закачат децата и да не им се промиват мозъците още от малки. Соцлидерката не коментира и на колко точно години в днешно време децата се сблъскват с темата за секса - например дали разполага с достоверни научни данни от направени по правилата проучвания.

Тя запита водещата на сутрешния блок на bTV Марица Цънцарова дали ще приеме, ако на нейното дете в училище се говори за различната сексуална ориентация. Нека бъдем толерантни към различията, но да не внушаваме на децата, че могат да си изберат трети пол, призова Нинова. 

Тя се обяви против да има джендър идеология в училищата. 

Още: Депутатите пак гонят джендъри: Приеха закон от Путинова Русия за цензура на ЛГБТИ (СНИМКИ)

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес