Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Михайлова: Няма ДПС на Пеевски и ДПС на Доган

08 юли 2024, 08:50 часа • 1824 прочитания

Няма ДПС на Делян Пеевски и ДПС на Ахмед Доган. Това каза зам.-председател на ПГ на ДПС Искра Михайлова в ефира на БНТ.

"Има една силна партия - ДПС. Няма различни ДПС-та.  Търсенето на някаква манипулация, изграждането на манипулация и спекулирането с името на г-н Доган, за съжаление на прави чест на колеги, които много добре знаят, че действително ДПС върви по своя естествен път на партия, която се развива", обясни тя.

ОЩЕ: ДПС е в топ форма и обича Ахмед Доган: Говори Хамид Хамид

По думите ѝ изказванията, че "Ахмен Доган нареди", са са спекулаци. "Това никога не се е случвало. Работя с ДПС вече повече от 25 години и в тези години аз никога не съм чула думата "нареждам". Имали сме обсъждания, имали сме позиции, но винаги всеки един от нас е имал правото на своя лична позиция", поясни Михайлова.

Попитана има ли разцепление и напрежение в партията, Михайлова каза, че има "напълно естествени процеси".

ОЩЕ: Пеевски към Доган: Винаги съм бил до теб и това не се е променило

Относно обръщението на Делян Пеевски тя заяви, че то е било "очаквано, достатъчно откровено и много емоционално". "То показа наистина отношението му както към цялата партия, към всички нейни избиратели и лично към Ахмед Доган. Сега хората са по-спокойни", добави тя.

Михайлова посочи, че няма представа дали Делян Пеевски и Ахмед Доган са се срещали, но е убедена, че двамата са в контакт.

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес