Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лена Бориславова: ГЕРБ боравят с метода на страха, ПП-ДБ ще са първи на изборите

11 март 2023, 10:32 часа • 3610 прочитания

"ГЕРБ се държат така сякаш не знаят, че те са управлявали последните 12 години в България. Те се опитват да боравят с метода на страха - говорят за криза, за хаос, за разруха. Ако погледнем цифрите - имаме 164 работни дни и успяхме да вдигнем пенсиите, успяхме да вкараме страната ни в положителна класация на ЕС.

Tя е убедена, че България ще се промени. Явяваме се обединени на тези избори, за да довършим задачите, които сме си поставили. Ние сме тук, а не сме в държави, които се живее по-добре, защото вярваме, че спасението няма да дойде отвън, категорична е Лена Бориславова.

По думите ѝ за първи път, още в началото, социологическите агенции не могат да измерят подкрепата, която имаме. Нашето убеждение е, че ще бъдем първа политическа сила. Това са избори, които могат да променят следващото работещо правителство в България, отсече тя.

Бориславова посочи, че цената, която е платила е нейното лично пространство. Не съм се оттеглила, слязох от екран и използвах това, за да свърша много полезни неща за каузата на "Продължаваме промяната", уточни тя.  

Що се отнася до песента на сценаристите на Слави Трифонов тя заяви, че на никого не пожелава да е на нейно място, когато я е чула. "Има си установен законов ред, без лоши чувства - ще видим какво ще реши съдът. Това не е първото дело срещу Телевизия 7/8, няма и да е първото спечелено дело", категорична бе тя.

Бориславова заяви още, че трябва да се дава пример, че независимо от атаките има по-важни неща от тях и щом имаш отбор, с който да ги направиш - то атаките не са важни.

Що се отнасят до критиките на Иван Христанов и на Александър Дунчев, тя заяви, че каузата на ПП е да увеличават отбора с компетентни хора, които могат да решават проблемите на държавата и на хората в нея.

Още: Tова е един грешен ъгъл, който бе използван за манипулации

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес