Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Калоян Паргов оглави БСП-София

26 октомври 2013, 17:15 часа • 64855 прочитания

Калоян Паргов е новият председател на градската организация на БСП-София. Това каза пред Агенция „Фокус” Страхил Ангелов, народен представител от Коалиция за България.

Заместник-председателят на политическата група на БСП в Столичния общински съвет Паргов получи 99 гласа от делегатите на конференцията след балотаж срещу Николай Малинов. За Малинов са гласували 84 делегати.

До редакционната поща на Actualno.com беше изпратено съобщение, че Паргов е членувал в "Обединени земеделски сили" на Яне Янев. Самият Паргов обаче отрече пред "Фокус".

Калоян Паргов е роден в Пловдив, живее в София. Завършил е ІІ-ра Английска езикова гимназия „Томас Джеферсън", София, бакалавър по Международни отношения, магистър по европейска интеграция в УНСС. Докторант в катедра „МИО" по европейска икономическа интеграция в УНСС. От 2006 г. работи към Националната агенция за оценяване и акредитация на Министерски съвет. Гордее се, че през 2008 г. Агенцията стана 21-я член на Европейската асоциация на Агенциите по качество на висшето образование и първата такава в региона на Югоизточна Европа.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес