Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Ивенличие - изродено нещо, купени гласове, черепа и потника": Николай Марков за бившата си партия

23 октомври 2024, 11:39 часа • 1367 прочитания

"След като Величие беше убито в детеродна възраст от селския комплексар се роди Ивелинчие. Това изродено нещо няма нищо общо с онова, за което получихме подкрепа и влязохме в парламента. Нищо общо".

Това написа в профила си в социалните мрежи бившият председател на несъществуващата вече парламентарна група на "Величие" в 50-ото Народно събрание Николай Марков. Той бе изключен от партията след настъпилото разцепление в отношенията им с идеолога на формацията и създател на "Исторически парк" Ивелин Михайлов.

Още: Прокуратурата разследва Любомир Жечев за филма му за "Исторически парк" (ВИДЕО)

"Реално днешното Ивелинчие разполага само с 15-20 000 хиляди човека подкрепа. Нищо. Уж пълните зали, които набиват в очите на хората имат една цел - да оправдаят купените гласове. А в залите прекарват едни и същи хора от различни градове. Познавам ги. Каква е схемата? Скритата. Ивелинчие - 0.7 % + гласовете на ВМРО 1.5%+ Център на черепа 1.2+ облъчени фенове на потника = малко над 3%", изчислява Марков, очевидно визирайки настоящото състояние на бившата му партия.

"И тук се разчита на още около 18 малки организации плюс купен вот, чрез които да минат 4% бариера. Скрита игра, но не и честна спрямо вас. Честно беше да обявяват коалиция и да излязат честно един до друг на сцената пред избирателите. Ако някой иска черепа, каракачанов и потника в парламента, нека знае за кого гласува, а не да гласува за едно, а да получи друго. Нали така?", са част от думите на бившия подполковник на НСО.

Още: Икономическа полиция за хора, искащи да гледат филм за "Исторически парк": Ивелин Михайлов коментира (ВИДЕО)

Още: Цели 160 имота на жената на Ивелин Михайлов са под възбрана (СПИСЪК)

Ивелин Стоянов
Ивелин Стоянов Отговорен редактор
Новините днес