Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ДПС показа как изглежда изтърбушеният кабинет на Ахмед Доган (ВИДЕО)

19 юли 2024, 15:26 часа • 6842 прочитания

Състоянието на кабинета на почетния председател на ДПС Ахмед Доган възмути хората, които го подкрепят.

По-рано днес (19 юли) пред централата на движението се проведе протест срещу Делян Пеевски, като той завърши с нахлуването на недоволните в сградата. В клипове вътрешността ѝ се вижда, че тя е, както се изразяват депесарите в "разбито и неизползваемо състояние".

По-интересното е, че "архивът и сървърите са изнесени, а кабинетът на почетния председател е изцяло унищожен". Още: Чакъров обяви, че активът на ДПС подкрепя Ахмед Доган (ВИДЕО)

"Активистите на ДПС станаха свидетели на безпрецедентен погром в кабинета на Почетния Председател и заличаване на цялата история на партийната дейност. Изтърбушването на кабинета на г-н Доган е грубо и недопустимо посегателство върху символа д-р Доган", се казва в декларация на представителите на партията, които искат оставката на Пеевски. 

В позицията им се казва още, че настояват за провеждане на Централния съвет на ДПС в най-кратки срокове и изключване на "членовете, уронили престижа на партията и взели участие в групата осъществила опита за вътрешнопартиен преврат".

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес