Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ДПС "Ново начало" с отговор с ВИДЕО на въпроса къде е Пеевски

25 октомври 2024, 09:44 часа • 16211 прочитания

Въпросът "Къде е Делян Пеевски" получи отговор. Отговорът дадоха от пресцентъра на ДПС – Ново начало, който изпрати видео до Нова телевизия. Видеото сочи, че Пеевски е в Якоруда.

Водещите на сутрешния блок обясниха, че видеото е било заснето тази сутрин. По-късно се появи и ново видео на Пеевски с кмета на Якоруда.

"Кмете, къде сме сега – в Якоруда или в Доха?", пита санкционираният по "Магнитски" депутат. И заявява: "Сега ще разочароваме тези журналисти – честни, почтени, красиви, които толкова много ни търсят".

"Аз съм при хората, приятели мои, където винаги ще бъда. А дерибеите ще страдат", заяви Пеевски. "Тепърва ще дойде новото начало на ДПС във всички дерибейски общини, както новото начало дойде в Якоруда", категоричен е той.

Преди малко журналистът от Bird.bg Димитър Стоянов написа във Facebook профила си, че Пеевски се е върнал от задгранично пътуване преди няколко часа.

Припомняме, че сайтът за разследваща журналистика Bird.bg вчера написа в профила си във Фейсбук, че Делян Пеевски е заминал неочаквано за Катар. ОЩЕ: Слуховете се засилват: Делян Пеевски е заминал внезапно за Катар, дали и защо?*

Информацията предизвиква сериозен интерес, защото часове по-рано днес Валентин Тончев от Алианса за права и свободи (АПС) каза в сутрешния блок на bTV, че има информация, че Делян Пеевски е напуснал страната. ОЩЕ: Човек на Доган: Държавното Предприятие се укрива в друга държава, а МВР мълчи

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес