Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джамбазки не иска нови избори, Бойчев не коментира загуби ли БСП

26 март 2017, 20:22 часа • 1277 прочитания

Ситуацията е такава, каквато беше преди изборите. Крайно време е българските партии да проведат разговора какво трябва да се случи с държавата. Последните седмици бяха седмици на напрежение и конфронтации, обясни зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки. Хората нямат нужда от избори, не искам избори, добави той.

"Който и да е първи, разговорът, който ще водим ние, е около три важни неща – доходите, защитата на границите от турската заплаха и циганската престъпност", каза Джамбазки пред Нова телевизия.

"Слушайки предизборната кампания, бившият финансов министър Горанов дори намери резерви за пенсии", заяви зам.-председателят на ВМРО.

Веднъж съм виждал г-н Марешки, не бях особено впечатлен, коментира Джамбазки и възможна бъдеща коалиция.

Същевременно Жельо Бойчев от БСП видя положителното – ние сме единствената политическа сила, която удвоява резултата си. Той не пожела да коментира дали това е загуба, като поиска да види окончателните резултати и тогава да се говори.

На въпрос дали БСП ще се захване да прави правителство, ако вземе мандата, Бойчев отговори, че това не е тема по студиата в първата вечер след изборите.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес