Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Денков: И най-добрата програма ще остане на хартия, докато носителите на корупцията са във властта

25 октомври 2024, 11:09 часа • 474 прочитания

"Разберете, и най-добрата управленска програма ще остане на хартия и правителството ще е безполезно за хората и бизнеса, докато носителите на корупцията са във властта, а важните решения зависят от подкрепата на партия, водена от фалшиви герои с фашистки амбиции". Това написа водачът на листата на ПП-ДБ в 30-ти МИР - Шумен и бивш министър-председател на България Николай Денков в социалната мрежа "Фейсбук". 

"Какво управление ще има България след изборите? Вчера отново не получихме от ГЕРБ отговори - ще гласуват ли антикорупционните закони, ще се освободят ли от Пеевски, ще работят ли с „Възраждане“? Как да обсъждаме поканата им за след изборите, ако не могат да отговорят на тези основни въпроси?", посочва Денков.

Корупцията и кражбите трябва да спрат

Според него, за да има средства за увеличаване на доходите и за подкрепа за бизнеса, корупцията и кражбите трябва да спрат.

"За да има пари за по-качествено и достъпно здравеопазване, корупцията и кражбите трябва да спрат.

За да подобрим образованието, трябва да решаваме истинските проблеми, от които страдат днешните учители, родители и деца, а не измислени от партия със затихващи функции. И да - корупцията и кражбите трябва да спрат.

За да изберат младите семейства да живеят в България, корупцията и кражбите трябва да спрат. И България да продължи по европейския си път.

Решението да имаме стабилен редовен кабинет, с програма в полза на хората и бизнеса, която да движи България напред, е много ясно", написа още акад. Денков 

Той призова за масово гласуване в неделя, за да стане решението и лесно. ОЩЕ: Николай Денков: Без Пеевски и неговите послушници в управлението (ВИДЕО)

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес