Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Даниел Митов, ГЕРБ: Рашков пак се опитва да разкаля политическия терен

15 декември 2022, 15:16 часа • 1403 прочитания

Бойко Рашков за пореден път се опитва да разкаля политическия терен, което, за мен лично, потвърждава нашата теза, че се готвим за избори. Това коментира пред журналисти в парламента Даниел Митов (ПГ на ГЕРБ-СДС).

ОЩЕ: Рашков: Борисов чрез Гешев се опитва да разбере какво знам

„Продължаваме Промяната“ от миналите избори са се готвили непрекъснато да саботират работата на този парламент, не са имали никакви намерения да работят конструктивно и да разговарят с никого, смята Митов. По думите му единственото нещо в главите им са били нови избори, тъй като не им е харесал резултатът от последните.

„Освен тези няколко милиона, които просто така небрежно са по някакъв начин попаднали в нощното шкафче на бившия премиер, ние в крайна сметка ще разберем ли как е построена къщата в Барселона - с какви средства, той има ли участие в това строителство лично или чрез негови близки и познати и дали действително това строителство е свързано с международна схема за пране на пари, както ми написа испанската полиция, докато бях министър на вътрешните работи“, коментира пред журналисти по-рано днес Бойко Рашков.

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес