Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Чакъров каза как Доган ползва сарая в "Бояна"

30 август 2024, 10:37 часа • 2751 прочитания

Съществува договор за наем, който урежда ползването на имота в кв. "Бояна". Това съобщи председателят на ДПС Джевдет Чакъров. Той пристигна при събралите се поддръжници на почетния председател на партията Ахмед Доган в столичния квартал.

По думите му договорът е сключен между Ахмед Доган от една страна и от друга - с фирмата, която управлява имота.

ОЩЕ: Гонят Ахмед Доган от сараите в Росенец и "Бояна"

Той посочи, че ще бъде спазвано върховенството на закона и договорът за наем ще бъде подаден до съответните институции.

"Тук сме да подкрепим Ахмед Доган, ДПС и каузата на ДПС", каза Чакъров и допълни, че се очаква както в София, така и пред имота в „Росенец“ да дойдат още симпатизанти.

По-рано Тимур Халилов от ДПС, който заедно със симпатизанти е пред сарая на почетния председател в столичния квартал, каза, че не се е чувал с Доган и не са говорили по тази тема. ОЩЕ: Доган още не е казал нищо за сараите си: Потвърждение от протестиращите от ДПС

Припомняме, че до ситуацията се стигна, след като вчера Данаил Папазов поиска Доган да напусне имотите в столичния квартал "Бояна" и край Росенец.

Привърженици на почетния председател на ДПС веднага се събраха и прекараха нощта пред резиденцията в столичния квартал „Бояна”, която е обитавана от него през последните години. ОЩЕ: Привърженици на Доган цяла нощ пазят сараите в София и Росенец

 

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес