Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Борисов: Прокуратурата ще проверява полетите и на Тройната коалиция

15 януари 2014, 09:38 часа • 12427 прочитания

Говорихме за дейността на Авиоотряд 28 през последните четири години, но прокуратурата ще пита и за периода от четирите години на Тройната коалиция. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира информацията, че вчера прокуратурата го е разпитвала в качеството му на свидетел относно полетите на властта.

Изключително професионално се отнесе Прокуратурата и Сметната палата, каза Борисов при влизането си в Народното събрание, предаде Агенция "Фокус".

„Вчера в прокуратурата беше припомнено колко много работа сме свършили, ще ги питат и предишните за четирите години, за оперите в Сидни, дестинациите по Карибите и за най-екзотичните места, които са посещавали. Моите полети за работа са ги отразили всичките”, каза още лидерът на ГЕРБ. В интернет пише – открил пречиствателна станция, читалище, театър, опера, магистрала, мост, детска градина, добави той.

„Единственото, което е засечено от Сметната палата, като закононарушение, се надявам да го изчистим днес с Федерацията по мотокрос – затова, че съм отпуснал правителствения хеликоптер за Световното първенство по мотокрос. Другото спорно беше затова, че съм използвам Фалкона, за да се донесе Свещения огън от Йерусалим”, допълни лидерът на ГЕРБ.

Бойко Борисов каза още, че фолкпевици не са се возили с него на правителствени полети.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес