Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Борисов предупреди партиите, че може да отидем на осми избори (ВИДЕО)

15 август 2024, 10:10 часа • 914 прочитания

По начинът, по който в момента се държат всички политически партии, спокойно може да говорим за следващите осми избори. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред медиите в парламента. 

"Седем пъти правим едно и също нещо. Има поговорка: ако се спънеш веднъж - добре, но ако се спънеш още един път - значи си глупав. Така подредени, ние не можем да постигнем нещо, което да дадем на избирателите шанс да гласуват, за да направим нещо стабилно след това за 4 години. Това е смисълът на изборите", заяви Борисов. 

Той заяви, че няма да отговаря на нападките, защото след изборите отново ще се озоват във враждебна обстановка и няма да може да се проведе разговор. 

Проблемите в прокуратурата

"Съдията в един мач може да ти създаде проблем, но ако е добър отбора, се преодолява. Същото е и с тази система", каза лидерът на ГЕРБ.

Според него обаче за съжаление всеки ден политиците говорят за едно и също нещо - КОНПИ и главния прокурор. "Ако не говориш за това, те обявяват за враг на държавата", заяви Борисов. 

Той обърна внимание, че има и редица други важни теми като задръстените пътища, климатичните промени и безводието, както и жп транспорта.  ОЩЕ: Борисов иска от сега да започнат разговорите за възможни управленски коалиции (ВИДЕО)

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес