Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Борисов пи турско кафе и обеща: ГЕРБ ще е гарант за запазване на етническия модел (ВИДЕО)

05 септември 2024, 11:57 часа • 1889 прочитания

Днес е доста важен момент в историята на България и за етническия модел. ГЕРБ е гарант за всички, които са в нашата партия, че ще правим всичко възможно този модел да се запази. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на партийна среща в Шумен. 

"Гордея се много с църквата в Шумен. С владиката Дядо Йоан я открихме и ГЕРБ даде партийни пари, защото без Господа нищо не може да се направи. Разбира се, ние сме партия и на българските мюсюлмани и навсякъде изграждаме, подпомагаме и реставрираме джамии. Еднакво добре приети сме и при патриаха, и при главния мюфтия", коментира Борисов. 

Водата в Делиормана

Той увери, че ГЕРБ ще гарантира изграждането на Системата "Дунав", за да няма проблеми с водата в Делиормана.  "Да гарантираш на Делиормана, че няма да имат режим на водат, мисля, че е доста сериозна и постижима цел", заяви Борисов.  

Турското кафе с Фикрет Индже

"Сутринта имах удоволствието при Фикрет Индже да започна с едно турско кафе", каза Борисов. Той заяви, че е призовал бизнесменът Фикрет Индже да си направят селфи, което да изпратят на Ердоган.

Той разказа, че Индже е казал, че разполага със 160 млн. евро, които се чуди дали да ги инвестира в България, където са най-големите преси или в Щатите, за да стигне до крайните потребители.

Лидерът на ГЕРБ каза, че Индже е споделил още, че ще започне да измъква бизнеса си, ако няма редовно правителство у нас. 

"Ние ривличахме инвеститори, сега ми задават въпроса: ако не управлявате, докъде отивате?", коментира Борисов.  ОЩЕ: Борисов към ДПС и БСП: Справете се сами, не през институциите (ВИДЕО)

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес