Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Божидар Божанов намекна за действия срещу председателя на парламента

31 юли 2024, 11:16 часа • 1109 прочитания

Заместник-председателят на парламентарната група на ПП-ДБ Божидар Божанов намекна за действия срещу председателя на парламента Рая Назарян. Това стана ясно от думите му пред медиите в парламента. 

"Видно е, че в момента г-н Главчев и Калин Стоянов са на г-н Пеевски. Моето мнение е, че ние трябва да търсим варианти на това правителството на България да не бъде на един човек", бяха точните думи на Божанов. 

Припомняме, че по-рано днес Пеевски обвини президента Радев, че организира чрез ПП-ДБ преврат срещу Рая Назарян, тъй като държавният глава искал да има удобен за него служебен премиер. ОЩЕ: Пеевски обвини Радев, че цепи ДПС и че организира преврат срещу Рая Назарян (ВИДЕО)

Всъщност след конституционни промени председателят на парламента е едно от лицата, измежду които президентът Румен Радев може да избере за служебен премиер.

"Няма да коментирам интриги и да си говорим през вас с това кой на кого е звънял и т.н", каза Божанов още във връзка с думите на Пеевски. ОЩЕ: Тимур Халилов за Пеевски: Не коментираме твърденията на човек, уволнен от Доган

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес