Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Асен Василев: Пеевски е минало свършено (ВИДЕО)

25 юли 2024, 12:14 часа • 1834 прочитания

Делян Пеевски е минало свършено. Това каза съпредседателят на ПП-ДБ Асен Василев пред медиите в парламента. Думите му бяха във връзка със заканата на Пеевски да изпрати появилите се в публичното пространство в предходната кампания записи, за които се твърди, че са на представители на ПП-ДБ.

"Да праща, каквото иска. Няма никакъв проблем прокуратурата да се произнесе", каза Василев. ОЩЕ: "Евтино продуцирана, чалгаризирана версия на холивудски сценарий": Асен Василев за доклада за "Митниците"(ВИДЕО)

Да говорим за бъдещето

Асен Василев смята, че е редно да се говори за бъдещето и как да се продължи икономическеия модел, с който доходите, икономиката и бизнеса  са дръпнали. "Видяхте, че всички осъзнаха това, което правихме години наред да има максимален праг за цената на електоренергията за бизнеса, за да не може пиковите цени, които се случват на борсата да се отразяват и да влизат като инфлация", каза още Василев. ОЩЕ: България е от малкото страни в ЕС, отчели ръст в строителството

Кой ни дърпа назад?

Василев обърна внимание, че се правят и крачки назад, като визира решениет она служебния кабине да отмени Междуведомствения съвет, който заедно с Министерство на правосъдието дават инструкции по делата, които България води. "Ето такива безобразия трябва да се спират всеки ден", добави още той.

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес