Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Търси се годеник на ергена Борисов и следващият, който да седне в скута на Пеевски

27 май 2024, 17:11 часа • 3995 прочитания

"Връзката между българските граждани и техните "политици" изключително прилича на тази в семейство, където съпругата е жестоко и системно малтретирана. И така с години. Тя, съпругата не смее да се оплаче,"защото няма на кого" и мълчаливо търпи безобразията на съпруга си, както и системния побой. Но в неделя двамата се обличат тържествено и отиват на църква /в случая на избори/, все едно всичко им е наред. И така с години. Може би докато един ден съпругата събере сили просто да го убие.. физически".

Така метафорично започва своя анализ с разказ бившата пиарка на "Продължаваме промяната" и понастоящем общественик и експерт Диана Дамянова. В профила си в социалните мрежи тя допълва.

Още: Политолог за записите на ПП: "Няма свръхбомба, която да пробие бункера на ГЕРБ и ДПС" (ВИДЕО)

"Та отиваме на избори и аз се опитвам да си представя какво от това. Какво е бъдещето на битата и лъгана съпруга. Защото това, извинете ме, със сглобката и разглобката си беше чисто изнасилване и побой. Изнасилване, при което трябваше в последствие да разберем че имало и шеговита страна, такава с прасе и тиква и... тиквата е добрата, а прасето лошото. Извинете, ако съм неясна, ама и на мен не ми става ясно. Та. В резултат на тази неделна разходка ще имаме победител и той ще бъде ЕРГЕНА Борисов. Но за да може да заема достойно длъжността си ще трябва поне да го годим, ако не да го оженим. И ергенът ясно показва кой е най-любимия му избранник, от доста гадничката листа от потенциални кандидати. Та неговият избраник е единият, който най-малко го нарича тиква и най-малко го обижда - Христо Иванов. Защото, вече и за слепите е ясо, че ергенът провежда политика към разделяне на бившите си, дето живя в комбина с тях", казва още Дамянова.

Още: Ицо Хазарта: Целта на записите е да се появи дипфейк в следващите 20 дни

За прогнозата й дали ПП и ДБ ще се разделят при нова коалиция с ГЕРБ и коментар кой с кого ще се "сгодява" наново след изборите, четете в публикацията й.

Ивелин Стоянов
Ивелин Стоянов Отговорен редактор
Новините днес