Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ТОНИ събира най-големите си хитове в ексклузивния албум "Пробуждане"

21 октомври 2024, 15:00 часа • 384 прочитания

Тони събира в ексклузивна селекция най-големите хитове и своите най-нови песни. Албумът "Пробуждане" ще направи премиера на 25 ноември в емблематичния Sofia Live Club, като за събитието Тони и екипът ѝ обещават много музикални изненади. "Всички песни ще бъдат представени на живо, заедно с вълшебната китара на Щерион Пилидов, а за почитателите на "Всичко било е насън" ще има специален комплимент, подготвен с DJ Silver Ivanov." - разказва Тони.

В очакваната вечер публиката ще може да чуе на живо любими песни като: "Както преди", "Интернет самота", "Поглед на дете", "Ела и ме спаси", "Гихон" и още от хитовете, които направиха Тони една от най-популярните и обичани изпълнителки. Самата тя споделя, че сред причините да направи селекция на творчеството си до момента е бързото изчерпване от пазара на първия ѝ албум "Прераждане" и многократните предложения той да бъде преиздаден.

Интервю: Гриша Георгиев от група Портокал: За завръщането, музикалния бизнес и кой е Гандалф Розовия

За новия албум

"Усещането за "Пробуждане" всъщност дойде в разговор с един от хората, които най-много подкрепят моята музика - Георги Аламуров. Бяхме заедно през лятото и отново се отвори темата за това колко много хора търсят още първия албум и дали не е време той отново да се появи. Тогава дойде идеята за нещо по-мащабно: за селекция, която събира специални песни, издадена в луксозно CD и придружена със стилен промоционален концерт."

Тони отбелязва и още едно от популярните имена в българския музикален живот, това на Боби Иванчев (дует "Авеню"). Той е издател на легендарния първи албум и сега подава ръка на новия проект, като споделя правата за две изключителни песни от него: едноимената "Пробуждане" и нежната "Поглед на дете".

Още: Феноменалният цигулар Дейвид Гарет с концерт на Античния театър в Пловдив

Певицата отбелязва с особено внимание второто заглавие, споделяйки личното си отношение към него. "Поглед на дете" е изключително любима за мен, не само защото авторката Cori Josias е писала за Кайли Миноуг например, но и защото самата песен докосва сърцето по особен начин. Това е песен за онези хора, които не желаят детето в тях да си отиде и вибрират с деликатното и чистото в душите на другите."

Още: Живот и изкуство: 5 любими произведения на певицата Тони

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес