Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Световният феномен Ед Шийрън пя за над 60 000 души в София (СНИМКИ)

01 септември 2024, 14:32 часа • 2822 прочитания

31 август 2024 г. със сигурност ще остане паметен за българските меломани, защото концертът на Ед Шийрън бе на световно ниво по всеки един критерий. Това неописуемо шоу, чакано толкова дълго време, бе разпродадено и даде възможност на над 60 000 души да чуят и видят на живо една от най-горещите световни музикални звезди в момента. А с него за най-големите изпълнители България вече няма да е евентуална, а ще бъде желана дестинация.

Фотограф: Орлин Николов - Orleff Photography

Перфектният концерт

Всичко около концерта бе организирано перфектно, като за това заслуга имат Fest Team, които успяха да комуникират с феновете по всички въпроси и да дадат необходимите съвети, така че хората, които искат да видят любимия си певец на живо, да го направят без проблеми и неприятни изненади.

Фотограф: Орлин Николов - Orleff Photography

Още: 4000 работници, 60 000 продадени билета, 80 тира: Концертът на Ед Шийрън и ефектът му за икономиката

Преди Ед на 360-градусовата сцена в средата на терена на Национален стадион "Васил Левски" първо излезе Михаела Филева, която бе българският съпорт за концерта. Тя, разбира се, даде всичко от себе си и се представи в топ светлина. След нея сцената озари и Калъм Скот, който също се радва на много фенове в България.

Фотограф: Орлин Николов - Orleff Photography

И все пак, всички чакаха Ед Шийрън, а когато той се появи, веднага усети, че никак не е сгрешил с решението си да изнесе концерт в София. Пълен стадион, щастливи хора, любов и музика - това са важните съставки, за да се получи една незабравима вечер.

Чухме всички любими парчета на британеца, който смени десетки китари в рамките на два часа и половина и не спря да се радва за това, че хората в София знаят на изуст творчеството му.

Фотограф: Орлин Николов - Orleff Photography

Изключителен концерт от началото до края - организация, реализация и цялостна емоция. Ед Шийрън в София не просто напълни сърцата на всички, които го гледаха и слушаха на живо, но и отвори широко концертната порта за България.

Нямаме търпение да посрещнем през нея следващите световни звезди на музиката!

Още: Lost Frequencies е първият хедлайнер на новия 3-дневен фест за електронна денс музика AURA

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес