Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Папи Ханс пее "Песен за нея". Коя е дамата? (ВИДЕО)

08 октомври 2024, 14:06 часа • 466 прочитания

През последните години Папи Ханс спечели сърцата на много хора с творчеството си, а новата му песен определено е дългоочаквана от феновете му. "Песен за нея" е четвъртото парче, което певецът разкрива от предстоящия си албум "Цветовете на тъгата".

Още: "Цветовете на тъгата": Папи Ханс с голям концерт през март 2025 (ВИДЕО)

За коя жена пее Папи?

"Песен за нея" е на любовна тематика. За разлика от повечето подобни песни тази разказва точно конкретна история, която привлича интереса ти и те принуждава да я изслушаш докрай още с първия думи – "Помня как на светофара каза ми: "Ей тук ме остави". Текстът и музиката са авторско дело на Константин Трендафилов, както е истинското име на Папи Ханс, а по аранжимента е работил Витали Езекиев.

Още: Дебютен албум: Мечтите на Дара Екимова заживяват в "Тази стая" (СНИМКИ)

Припевът на песента определено се превърна в любим за много жени, като кратка част от песента стана популярна в TikTok още преди сингълът да излезе официално. Феновете на Папи Ханс със сигурност с нетърпение са очаквали цялата песен, а самият изпълнител обясни какво се е случило, след като песента вече е пусната. "Взривиха ми се телефонът, инстаграмът, фейсбукът и всичко. Благодаря ви безкрайно много за любовта" - написа на стори в Instagram Папи.

Снимка: PAPI HANS/Instagram, screenshot

Разбира се в медийното пространство веднага се появи и въпросът коя е дамата от песента. В мрежата се говори, че "Песен за нея" е посветена на момиче, което е било част от живота на певеца, но с което той вече не общува. Не е тайна, че преди време той имаше връзка с певицата DARA и различни източници твърдят, че образът на жената в новата песен на Папи е именно нейният. Засега изпълнителят не е потвърдил публично за кого е парчето.

Още: Михаела Маринова за новия албум: Случиха ми се големи житейски промени (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес