Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Известна рок банда отмени концерта си заради сбиване на сцената (ВИДЕО)

16 септември 2024, 10:06 часа • 810 прочитания

Рок групата Jane's Addiction поднесе извиненията си на публиката и обяви отмяната на следващия си концерт, след като членовете на групата Дейв Наваро и Пери Фарел се скараха и почти се сбиха на сцената по време на свое шоу. "Бихме искали да поднесем искрени извинения на нашите фенове за събитията, които се развиха снощи", гласи изявлението, публикувано в Instagram профила на Jane's Addiction.

"Концертът в Бриджпорт, Кънектикът, който трябваше да се състои на 15 септември, беше отменен "в резултат" на кавгата, продължава изявлението". От групата уверявар, че парите за билетите ще бъдат възстановени от мястото, от което са закупени.

Още: Reverend Beat-Man пристига за специален концерт за Деня на София

Защо се случва боят

Видеоматериал, публикуван в социалните мрежи, показва как Фарел - вокалистът на Jane's Addiction, се конфронтира с китариста Наваро по време на концерта в Бостън. Вижда се, че двамата разменят няколко думи, които още повече нагнетяват напрежението. След това Фарел се опитва да удари Наваро, докато не се намесват други членове на групата, които отделят двамата и извеждат Фарел.

В крайна сметка концертът е прекъснат, а феновете на групата остават едновременно разочаровани и ядосани. Мнозина пишат, че и на предишните концерти от турнето на Jane's Addiction видимо Пери Фарел е бил неадекватен, държал се е агресивно на сцената, не е можел да изговаря думите и е миришел силно на алкохол.

Още: Над 30 групи ще се включат в SoAlive Music Festival 2024

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес