Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Белослава с голям концерт на остров Света Анастасия

10 юли 2024, 16:37 часа • 3197 прочитания

Остров Света Анастасия отново ще е епицентър на летните забавления през тази седмица, съобщават от Община Бургас. На острова ще е наситено със събития, а едно от най-очакваните за сезон 2024 е концертът на Белослава.

На 13 юли (събота) от 21:00 часа остров Света Анастасия ще посрещне една от най-обичаните български певици. Харизматичната дама се завръща на любима локация, за да ни потопи в магията на музиката. Кадифеният ѝ топъл глас на фона на морето и звездите са обещание за страхотно преживяване. Отплаването за острова ще се осъществява от Магазия 1 в 20:00 ч.

Билети се продават на туристически информационен център "Часовника", туристически информационен център "Магазия 1", Events.gotoburgas.com и на Grabo.bg.

Още: Кирил Маричков празнува 80 години с грандиозен концерт на "Фондацията" в Бургас

Другите събития на Света Анастасия

Снимка: Община Бургас

В четвъртък, 11 юли, комедията "Женитба по обяви" на ДТ "Адриана Будевска" ще въвлече зрителите в приключение за самотни, обичащи, емоционални и артистични хора. Ситуациите, в които попадат, а и те самите създават, са нелепи, абсурдни и крайни. Публиката ще се наслади на таланта на Албена Колева, Валентин Танев и Тончо Токмакчиев. Началният час на постановката на остров Света Анастасия е 21:00 ч. А билети може да закупите на касата на ДТ "Адриана Будевска", в Туристически информационен център – Часовника и в платформата Grabo.

Снимка: Община Бургас

Ден след театралното забавление - на 12 юли (петък) от 21:00 ч. Държавна опера-Бургас отправя покана за поредния си спектакъл от лятната поредица "Купон на острова 2024". Той е със заглавие "Любовна история" и ще бъде вълнуваща среща с несравнимата красота на френската музика. Солисти ще са Нона Кръстникова – сопран и Яни Николов – тенор. Билети за събитието може да откриете на касата на Държавна Опера-Бургас, в Grabo.bg и на място на Магазия 1 в деня на събитието.

Още: Белослава гушна първо внуче (СНИМКА)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес