Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стилияна Николова с коментар за напускането на Елвира Краснобаева и бъдещето на Боряна Калейн

06 октомври 2024, 12:07 часа • 21269 прочитания

Два месеца след олимпийския си дебют в Париж, Стилияна Николова отново е в залата по художествена гимнастика. Грацията ни остана с горчив привкус от престоя си във френската столица, след като не успя да се класира за финала в индивидуалния многобой, въпреки че бе сочена за една от големите фаворитки. 

Стилияна Николова за емоциите след Париж 2024

Макар и емоциите от Париж 2024 да са отшумели, Николова все още носи в себе си спомените от преживяното. "Изпитах голямо разочарование, няма как да се забрави това нещо", споделя тя пред NOVA. Но тези моменти са зад гърба ѝ и тя е готова да продължи напред, фокусирайки се върху бъдещите си цели и амбиции. 

Стилияна Николова

Николова коментира ситуацията с Елвира Краснобаева

Николова коментира и ситуацията в отбора в началото на новия олимпийски цикъл за Игрите в Париж. Тя смята, че конкуренцията в тима ще се засили, след като бронзовата медалистка на лента от Европейското първенство в Будапеща Елвира Краснобаева вече няма да се състезава за България и ѝ пожела всичко най-добро. 

"Аз ѝ пожелавам всичко най-хубаво във всяко нейно начинание и в художествената гимнастика да ѝ се случи това, което иска. Боряна не ми е споделяла какво точно мисли да прави. Всичко, което вие знаете, знаем и ние. Ще имаме нови конкурентки, нови гимнастички, които сега идват от девойки", заяви Стилияна Николова. 

Все още не е ясно какво ще бъде бъдещето на олимпийската вицешампионка Боряна Калейн. Знае се само, че до края на годината ще проведе три Мастърс класа в Испания и в Мексико.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес