Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Снуп Дог получи уроци по плуване от най-великия олимпиец (ВИДЕО)

31 юли 2024, 14:37 часа • 585 прочитания

Американският рапър Снуп Дог е една от най-ярките звезди на Олимпийските игри в Париж. Той е във френската столица, за да изяви подкрепата си към всички спортисти на САЩ. На откриващата церемония имаше важна роля, като беше един от носителите на олимпийския огън. Днес в социалните мрежи се разпространи видеоклип, в който американецът се съюзи с най-награждавания олимпиец в историята, за да премерят силите си.

Майкъл Фелпс даде уроци по плуване на Снуп Дог

Снуп Дог влезе в басейна заедно с големия Майкъл Фелпс. Фелпс, смятан за може би най-добрия плувец в историята, е 28-кратен олимпийски медалист, като 23 от тях са златни. Снуп Дог беше показан да плува без очила и с интересен стил по дължината на малкия басейн, в който се намираха двамата, като Фелпс очевидно изглеждаше много по-свободно във водата.

"Майк, това изглежда твърде лесно", каза Снуп Дог. "Както виждаш, аз съм в състояние да спечеля златен медал. А той все още е в състояние на златен медал, докато говорим."

Снуп Дог и неговите атлетически заложби

Това не е първият път, в който американската звезда показва спортните си умения на голямата сцена. Преди месец той взе участие в надпреварата по лека атлетика, даваща право на участие за Париж 2024. Снуп Дог се състезава на 200 метра, като премина дистанцията за 34.44 секунди.

ОЩЕ: Какво се крие в мистериозните кутии, които получават медалистите на Олимпийските игри в Париж? (СНИМКА)

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес