Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Радо Росенов през сълзи: Тежко е да преглътна този резултат

29 юли 2024, 14:34 часа • 1554 прочитания

Българският боксьор Радослав Росенов прие много тежко отпадането си от Олимпийските игри в Париж. Както е известно, родният състезател в категория до 63,5 килограма загуби от поставения под номер 1 в схемата Уайът Санфорд и приключи участието си на най-големия спортен форум.

Радослав Росенов се сбогува с Игрите в Париж

След поражение Росенов не успя да сдържи сълзите си. Той бе категоричен, че му е много тежко да преглътне този резултат. Българският боксьор бе категоричен, че ще продължи да работи усилено, за да изчисти грешките и заяви, че Игрите в Лос Анджелис през 2028-ма не са толкова далеч.

Радо Росенов: Трудно ми е да преглътна този резултат 👏🇧🇬 Радослав Росенов бе крайно разочарован от развоя на събитията...

Posted by Българска Федерация по Бокс on Monday, July 29, 2024

„Дадох всичко от себе си“

„Тежко е да преглътна този резултат. Дадох всичко от себе си, но за съжаление не успях да победя. Изиграх мача с техника, вкарах повече удари, но реферите така прецениха да дадат първия рунд за него. Продължих и във втория да играя така, но получих удар зад врата, което пак ми отброиха нокдаун. Продължаваме напред, ще поработим още по-здраво за тези грешки. Лос Анджелис не е толкова далеч“, заяви Радо Росенов, цитиран от БФБокс.

По-рано днес Станимира Петрова заяви, че всичко различно от място на почетната стълбичка ще бъде разочарование за нея.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес