Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Олимпийска легенда бе открита мъртва в дома ѝ

20 август 2024, 12:58 часа • 2454 прочитания

Олимпийска легенда бе открита мъртва в дома ѝ. Става въпрос за бившата състезателка по колоездене на Венецуела Даниела Лареал Чиринос. Това разкриха властите в Лас Вегас, където 50-годишната жена е работила. Официалната версия за кончината на бившата състезателка е задавяне с храна.

Даниела Чиринос е починала от задавяне

Даниела Чиринос е работила в хотел в Лас Вегас. Тя обаче не се появила на работа цялата седмица, което притеснило сериозно нейните колеги и те се обадили в полицията. Униформените посетили апартамента на бившата колоездачка на 16 август и я намерили мъртва. Според различни информации по време на направената ѝ аутопсия са открили храна в трахеята ѝ като властите са заключили, че тя е починала още на 11 август от задавяне.

Чиринос участва пет пъти на Олимпийски игри

Венецуелката е истинска легенда на олимпийското колоездене като участва на Игрите цели пет пъти – между 1992-ра и 2012-та. Даниела Лареал Чиринос има редица медали в колоезденето от Панамериканските игри, както и от Игрите на Централна Америка и Карибите. Преди да замине за Щатите тя взима диплома за учител по физическо в родината си.

ОЩЕ: "Пас към миналото": Човекът, който съсипа гордостта на Хитлер.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес